sâmbătă, 11 aprilie 2009

Maltratarea femeilor

O zi obisnuita la munca undeva intre orele 19:00 si 20:00...se aude glasul disperat al unei fete care tipa cat o tin plamanii :((...un DOBITOC o batea in mijlocul strazii...sar peste ideea cu DOBITOCUL putin...insa o sa revin la el imediat...ce m-a socat cel mai tare a fost faptul ca tipul dadea in fata cu pumnii direct in cap...de fatza cu toata lumea...problema si mai mare este ca NIMENI dar nimeni...nu a zicea nimik...toti taceau si se uitau la el cum dadea in fata...fata care cerea ajutor...dar nu il primea.

Cum sa fii barbat in toata firea (famile , copil acasa) si sa stai sa te uiti cum o fata e batuta in fata ochilor de un Tampit...care considera ca e "femeia lui" si face ce vrea...desii inca nu inteleg procesul prin care o fata poate devenii posesia cuiva si cum iti poti asuma acest drept da a bate o femeie?

O copila mai bine zis ca mai mult de 18-19 ani nu avea...nici parintii nu au dreptul de a bate in asa hal copilul lor...insa se gaseste el ala mare si tare sa dea intr-o femeie ca se simte superior in fatza unei fiinte firave... X( ...dar ma intreb oare cum ar fii daca copila unuia dintre cei de fatza...care "asistau" la aceea bataie...ar ajunge batuta in ultimul hal cu buza sparta, fatza vanata si plina de sange.

Cum s-ar simtii daca ar stii ca a fost batuta de fatza cu toata lumea si nimeni nu a reactionat?

Acum sa revenim la DOBITOCUL care se simtea foarte bine aruncand cu pumnii in aceea fata, era genul de baiat de cartier plin de fite, plin de bani...care a avut tot timpul ce a vrut si i s-a oferit intotdeauna totul.

Foarte suparat ca "Ce te fute pe tine grija ca imi bat femeia?"...acest gen de oameni vor exista mereu si vor face ce stiu ei mai bine => sa isi bata pula de cei din jur <= prin simplul fapt ca NIMENI NU ZICE NIMIC SI NIMENI NU REACTIONEAZA SAU ARE O TENTATIVA DE A FACE CEVA IN LEGATURA CU ACEST "LUCRU"...ei vor face asta mereu...pt ca nimeni nu le zice nimik sau daca le zice cineva ceva le inchid gura...intr-un fel sau altul...dar daca nu este doar o persoana care sa aiba ceva importriva ci sunt mai multe persoane...povestea se schimba complet.

Acest gen de baietasi de cartier au gura mare dar daca le raspunzi cu aceeasi moneda si observa ca nu le merge asa...se simt neajutorati pt ca singura lor metoda de intimidare nu a dat roade si gata...

Sincer nu imi pot imagina ce fel de parinti trebuie sa fie aceei "barbati" care nu ziceau nimik atunci cand acel copil de max 20 de ani o batea pe fata in mijlocul strazii, trist dar adevarat si se intampla in fatza ochilor nostri...trebuie doar sa vrem sa vedem. Ignorantza ne-a adus aici...cum drak sa ignori asa ceva?

5 comentarii:

  1. bn bn...tu zici ca nu sa bagat nimeni...dar tu ce ai facut?

    RăspundețiȘtergere
  2. eu? eu am fost ala care a coborat la el
    dar am fost singurul...toti ceilalti stateau si se uitau la ala cum o batea pe tipa...

    RăspundețiȘtergere
  3. Am asistat si eu acu vro 2 ani la o faza de acest gen...un barbat isi batea sotia in strada. fugea se ascundea prin ganguri saraca si tipul era dupa ea. Eram cu inca o fata si am chemat politia, ca altceva nu am stiut ce sa facem...cum zici tu lumea trecea de data asta indiferenta pe langa cei doi! ii simteam pe unii, dupa cum priveau cum isi spun "o ia pentru ca merita"!...A venit politia, a constatat si cam atat...probabil a doua zi a reinceput show-ul :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Si crezi ca de unu singur faci ceva dak e?Nu rezolvi nimic.Pentru a face ceva trebuie sa fim uniti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta unde s-a întâmplat? în braşov?

    P.S.: Te adaug în blogroll, pentru că am fost în acelasi cămin şi în aceeaşi facultate.
    Baftă, Victor
    http://victorblog.ro
    P.P.S: Bănuiesc că ştii cine sunt după prenume. N-ai avut decât un singur coleg cu prenumele ăsta.
    Nu pot comenta cu adresa blogului actuală (aia din semnătură e veche), pentru că probabil nu ai activat ceva pe acolo prin admin.

    RăspundețiȘtergere