sâmbătă, 18 aprilie 2009

Supraestimare



De cateori in viata ati fost martori la evenimente care v-au facut sa trageti concluzii pripite? Cu totii am fost acolo si cu totii stim cum este...cine nu recunoaste acest lucru(inca nu si-a dat seama unde a gresit).
Cei care stiu cum este sa iti faci o parere despre cineva...apoi sa fii dezamagit de acel cineva...sper sa inteleaga unde incerc sa ajung cu toate balariile astea :).

Supraestimarea: A estima peste măsură; a suprapreţui; a supraevalua; a supraaprecia.

Tot incerc sa uit luni intregi de durere cauzate de prostia mea si de faptul ca am fost orbit de frumusetea exterioasa a unei "epave", dupa o analiza mai amanuntita a tot ce se intamplase am ajuns la concluzia ca am avut un caracter pur si specific barbatesc....:| ajungand sa am nopti nedormite...intrebadu-ma "Oare dc mai fac asta"?
Raspunsul venind de la sine...pt ca exista acel sentiment de afectiune si dorinta de a stii ca cineva acolo undeva se gandeste la tine...iar aici apar cele 2 genuri de barbatii: Cel pe care il intereseaza de partenera in continuare si incearca sa o faca si pe ea fericita....si cel pe care NU il intereseaza.
Intrebarea unu barbat ar fii "Dar ce sa fac eu sa o fac fericita?"...insa raspunsul il gasesti doar daca cunosti cu adevarat aceea persoana si stii exact ce o face fericita...si ce NU (Asta se poate obtine doar prin comunicare sau prin atentie f distributiva si f buna...ceva f rar intalnit la persoanele de sex masculin).
Ca tot am ajuns la fericire...oare dc nu incercam sa intelegem ca daca, cautam fericirea acolo unde nu trebuie o sa avem f mult de suferit...asa ca mai bine...nu o mai cautam acolo unde obisnuiam si facem lucruri care le visam sa le facem...iar acum putem,2 exemple : Parapanta si Alpinismul...2 "sporturi" care te pot umple de adrenalina sau iti pot umple Carnetul medical de stampile de externare :)) depinde de cum aterizezi...practic vorbind aterizezi :))

Sa revenim la supraestimare...

In cazul baietilor (Vorbind f obiectiv): FOARTE multi pun foarte mare accent pe aspectul exterior al unei fete, daca e buna...daca nu :( ; Insa sunt f putine cazurile cand acestia incearca sa vada ce e in capul fetei....ce e in sufletul ei...cum gandeste si NU daca e buna la pat...:))
Fara sa supar vre-o fata frumoasa si desteapta care nu s-ar include in caracterizarea mea aparent MISOGINA...am sa spun ca de obicei fetele frumoase(definesc frumoase ca fiind bune la pat...asta in limbajul baietilor) sunt pitipoance fie au groaza de prostii in cap care o sa te faca sa ai ganduri ucigase. Sunt f multe fete frumoase...in toate limbajele posibile...:D care au exact ce iti doresti tu sa aiba in cap...nu doar Drogs, Sex & Rock...

In cazul fetelor (Vorbind subiectiv): Fetelor sincer nu stiu ce dracu va place la baietiii :)) e cat se poate de subiectiv:)) ?
Nu spun ca nho mai sunt si baieti rasaritii pe ici pe colo cate unu dar totusi restul de multe miliarde de femei ce obtin? Un barbat Macho care dupa 5 ani de casatorie devine alcoolist si se uita la meciurile de footbal asezat comod pe fotoliu...in timp ce striga la nevasta sa ii aduca berea? Stim cu totii ca astfel de cazuri exista cu miile poate milioanele si ca totul porneste de la "Wow super tare" ca supraestimam persoane care apoi se dovedesc a fii total altceva....probabil ca lipsa de comunicare intre persoane si cel mai important lipsa acestui element "INCREDEREA" duc la astfel de situatii.

De cate ori ai incercat sa urci un munte si aproape de varf te-ai oprit sa te odihnesti? Acest popas este foarte important pt ca te ajuta sa vezi lucrurile altfel si sa gandesti mai limpede si mai odihnit.

Toate acestea sunt ganduri venite din neantul capatzanii mele la o ora foarte tarzie din noapte.
Acum celor care sunt optimisti si stiu cum sa isi traiasca viatza indiferent de cum e ea....va recomand :

Un comentariu: